top of page

Gratis E-book

"De 5 must do's op social media voor meer leads en omzet"

* Je schrijft je hierbij in voor gratis online tips en krijgt het E-book erbij.

ebook website (1).png

Misschien herken je dit wel:

Steek jij veel tijd en energie in jouw social media kanalen, maar levert dit in verhouding weinig tot niks op? Probeer je van alles, maar weet je niet precies wat nou wel en wat nou niet goed is?

 

  • Je loopt vast met de invulling van je social media kanalen. Je doet nu maar wat zonder te weten wat wel of niet werkt..
     

  • Iedere dag kost social media je heel veel tijd en energie ten opzichte van wat je er voor terug krijgt.
     

  • Je probeert van alles maar het levert niks op, je hebt geen idee of je wel op de goede weg bent.

Je hebt al van alles geprobeerd maar je trekt niet de juiste doelgroep aan en haalt dus ook geen klanten of omzet uit social media. Je hebt geen idee wat nou wel of wat nou niet goed is, maar je wilt nu wel dat social media iets gaat opleveren.

 

Hoe tof zou het zijn als social media voor jou gaat werken? Zonder daar al te veel tijd en energie in te steken.

In dit E-book deel ik de 5 must do's op social media voor meer leads en omzet en wat jij kunt doen om de juiste doelgroep aan te trekken.

Download mijn gratis E-book: "De 5 must do's op social media voor meer leads en omzet" Vul je e-mail adres in en ontvang het e-book direct in je inbox!

* Je schrijft je hierbij in voor gratis online tips en krijgt het E-book erbij.

 Na het lezen van dit E-book weet jij:

 

Hoe jij meer resultaat behaalt met jouw social media strategie 

 

Hoe jij jouw ideale klant kunt aantrekken en aanzetten tot actie

 

Hoe jij engagement opbouwt met je volgers

 

Welke strategie wél werkt zonder hier te veel tijd en energie aan kwijt te zijn

 

Hoe jij je social media kanalen zo inricht dat het ook converteert

 

Ga jij aan de slag met een effectieve social media strategie die je ook echt omzet oplevert?

Download mijn gratis E-book: "De 5 must do's op social media voor meer leads en omzet".

Vul je e-mail adres in en ontvang het e-book direct in je inbox!

Over Eefje

Hi Ik ben Eefje, jouw online marketing- en social media coach. Zelf heb ik een tijd lang social media beheer gedaan voor verschillende bedrijven, waarbij ik mijn klanten heb geholpen met een sterke social media strategie. Dit waren uiteenlopende bedrijven binnen verschillende branches en grootte van omzet. Met deze ervaring weet ik heel goed wat werkt en wat niet, waardoor ik jou kan helpen met een sterke social media strategie zodat jij in korte tijd grote stappen kunt zetten.

 

Doordat ik E-commerce gestudeerd heb en verschillende trainingen heb gevolgd omtrent social media marketing, kan ik ondernemers precies leren hoe zij zelf hun social media effectief kunnen inzetten.

 

Door slimme inzet van social media zorgde ik ervoor dat ik binnen 4 maanden van fulltime in loondienst, naar fulltime ondernemen kon gaan. Dat social media veel effect kan hebben, zie ik niet alleen bij mijn bedrijf maar ook bij mijn klanten.

 

Nu help ik ondernemers door middel van een succesvolle social media strategie hun omzet doelen te bereiken. Een goede social media strategie kan echt het verschil maken en daar wil jou ook bij helpen.

 

In dit E-book deel ik de absolute do’s en don’ts op social media en wat jij kunt doen om de juiste doelgroep aan te trekken. Zo weet jij precies weet wat je wel en wat je niet moet doen om volgers om te zetten in klanten!

Branding-Eefje-36.jpg

Download mijn gratis E-book: "De 5 must do's op social media voor meer leads en omzet". Vul je e-mail adres in en ontvang het e-book direct in je inbox!

* Je schrijft je hierbij in voor gratis online tips en krijgt het E-book erbij.

bottom of page